update streams...

Daca nu puteti viziona unul dintre canalele de sport

ATENTIE !!! – PT CEI CARORA LE APARE MESAJ CU CANALE TV OFFLINE SAU NU PORNESTE CANALUL !

Pentru cei carora le apare mesaj de Chanel Offline in plugin-ul tv Sopcast trebuie sa procedeze in felul urmator:

– Inchideti toate programele si paginile web deschise;
– Deschideti Internet Explorer si va duceti la meniul Tools -> Internet Option si in fereastra care apare selectati Delete Temporaly Internet Files (sau Delete Files in window Xp) ;
– Dati pe OK si reporniti iar Internet explorer si incercati din noua sa deschideti canalul tv care aparea ca fiind Offline.

Acest lucru se intampla cateodata cand Internet Explorer nu stie sa faca un refresh corect al vesiunii noi a paginii web. Daca dupa aceaste comenzi tot va apare mesajulde canal Offline inseamna ca momentan acel canal este oprit si trebuie sa reveniti peste un timp cand functioneaza iar, problema nemaifind din cauza browserului.



Cum pot accesa un post TV Online?

Foarte simplu! Selectati postul tv pe care doriti sa-l vizionati, apoi acordati cateva secunde pana la pornirea programului tv online. In general, pentru fiecare post tv in parte exista mai multe surse(stream-uri) care pot emite sau nu in momentul respectiv. Daca o sursa nu emite, puteti incerca o alta. Succes!


De unde descarc plugin-urile?



Ce browser trebuie sa folosesc?

 

  • Depinde de postul tv. Pentru cele care folosesc SopCast, browserul obligatoriu este Internet Explorer. In rest cele care folosesc VLC Player sau Windows Media Player, Flash Player, pot fi urmarite in orice browser.

NOU Streaming pe Firefox!

  • Downloadati pluginul sopcast . (click pentru download)
  • Restart Firefox.
  • In bare de adrese scrieti “about:config”.
  • Cautati “security.classID.allowByDefault” Dati click dreapta si setati pe toggle.
  • Acum valoarea ar trebui sa fie schimbata in true.
  • Restart firefox si bucaurati-va de streaming pe firefox.
  • ATENTIE! Pentru ca pluginul sa functioneze sunteti nevoiti sa folositi versiunea Firefox 2.5

Pluginul Sopcast functioneaza numai in Internet Explorer sau in FireFox versiunea 2.5. Nu functioneaza pe alte versiuni chiar daca aveti instalat IE TAB sau alte pluginuri similare.

Dupa instalarea pluginului faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul. Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. In caz ca va apare mesajul “can not retrive data” incercati sa inchideti restul programelor si sa dati refresh la pagina cu Tv.

Daca va apare imaginea de mai jos, dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati “Run ActiveX Control” pentru a permite rularea plugin-ului Sopcast in Internet Explorer.

ajutor pt a vedea canalele de sport pe mozilla firefox


Important:

Unele posturi TV nu difuzeaza live pe internet 24/24h, transmisia poate fi intrerupta pe durata anumitor emisiuni ce nu sunt de productie autohtona (ex: filme, sport) si nu au licenta de difuzare pe internet. In acest caz puteti reveni mai tarziu cand stream-ul va fi online !

 
Meciuri Live Liga 1 copyright © 2011 Fotbal Live is Designed by p3rpetuum Home | RSS Feed | Comment RSS